Mediator Advocaat Scheiding Assen

Advocaat Assen

Beste Advocaat Assen

Ben je op zoek naar een advocaat Assen? De beste advocaat om aan jou juridische hulp te verstrekken bij een komende echtscheiding? Dan ben je op deze pagina "Advocaat Assen" zeker op de juiste plaats! Want wij hebben een uitgebreid overzicht advocaten in Assen voor je gemaakt. Dat helpt je zeker bij het vergelijken, zodat je snel voor jou de beste advocaat in Assen kunt vinden.

Advocaat Scheiding Assen. Gesponsorde Links.

Advocaat Pro Deo Assen

Advocaat Pro Deo Assen.

Met advies van een Pro Deo Advocaat Assen kun je goedkoop scheiden. De goedkoopste advocaat Assen is Pro Deo.

Advocaat Echtscheiding Assen

Bij een echtscheiding heb je een advocaat nodig, die gespecialiseerd is in het personenrecht en familierecht. Het is bij het vergelijken van de verschillende advocaten in Assen dus belangrijk, dat je hiermee rekening houdt. Natuurlijk is de prijs per uur van de advocaat belangrijk. Dat zijn immers de kosten, die je je advocaat mag betalen voor de rechtshulp. Maar daarnaast is de ervaring en het vertrouwen in de persoon erg van belang. De advocaat moet immers jouw belang op adequate wijze behartigen. En daarbij rekening houden met jouw belangen en wensen. Na een eerste Advocaat Vergelijking op onze website is een persoonlijke kennismaking zeker aan te raden. Een kennismakingsgesprek met de advocaat in Assen is vaak gratis. Maak hier zeker gebruik van.

Advocaatkantoren Echtscheiding Assen

Rechtshulp Noord Stationsstraat 29 A Rechtshulp Noord
De Haan Advocaten Borgstee 11 De Haan Advocaten
DSW Advocaten Oosterhoutstraat 7 DSW Advocaten
Bierens en Van Boven Torenlaan 5 Bierens en Van Boven
Sluyter Advocaten Oranjestraat 2 Sluyter Advocaten

Pro Deo Advocaat Assen

Een Pro Deo Advocaat is een advocaat, die de clienten rechtshulp verleent tegen een eenmalige eigen bijdrage. Mogelijk kom je in aanmerking voor rechtshulp met subsidie van een raadsheer in Assen als je inkomen onder een bepaalde grens ligt. Voor een Pro Deo Advocaat heb je dus nagenoeg geen kosten. Maar niet iedereen komt in aanmerking voor rechtshulp van een Pro Deo Advocaat in Assen bij een scheiding. Daarnaast is niet elke advocaat bereid een Pro Deo zaak voor jou te voeren. Informeer hier altijd vooraf naar. Een gratis kennismakingsgesprek is hier zeker geschikt voor. Aanvullende informatie over een toevoeging en de kosten van een Pro Deo Advocaat vind je bij de Raad voor Rechtsbijstand. Om een berekening te maken of je in aanmerking komt voor een Pro Deo Advocaat Assen en de hoogte van de Eigen Bijdrage gebruik je de Rekenhulp Rechtsbijstand Echtscheiding.

Mediator Scheiding Assen

Je kunt ook kiezen voor Mediation. Bij mediation wordt de scheiding begeleid door een Mediator. Ook in Assen kun je snel een mediator vinden. De Mediator Assen is een neutrale bemiddelaar tijdens de echtscheiding. De mediator begeleidt de onderhandeling tussen jou en je ex-partner. Maar de mediator doet geen uitspraak. De Mediator Assen helpt jullie een geschikte oplossing te vinden voor de echtscheiding zonder tussenkomst van een rechter.

Advocatenkantoren Scheiding Assen

S & K Advocaten Beilerstraat 139 S & K Advocaten
Martens Advocaten Oosterhoutstraat 97 Martens Advocaten
Advocaat Jouk Dijkstra Beilerstraat 32 Advocaat Jouk Dijkstra
Reus Advocatuur Oostersingel 1 Reus Advocatuur
Van Driel Advocaten Beilerstraat 149 Van Driel Advocaten

Advocaat regio Assen

In bovenstaande overzichten vind je niet alleen een advocaat in Assen. Want in het overzicht zijn advocaten opgenomen uit de regio Assen. Zo vind je hier ook advocaten in dorpen en steden in de directe omgeving van Assen: Advocaat Witten, Advocaat Loon, Advocaat Rhee, Advocaat Ter Aard, Advocaat Ubbena, Advocaat Vries, Advocaat Zeijerveen en Advocaat Zeijerveld.

Advocatenkantoren omgeving Assen

Advocaat Knottenbelt Stationsstraat 4 - 6 Advocaat Knottenbelt
Hemmes Advocaten Vaart Z.Z. 33 Hemmes Advocaten
Trip Advocaten Zoom 2 Trip Advocaten
Gratis Scheiden