Advocaat Echtscheiding Gelderland

Advocaat Ede

Beste Advocaat Ede

Ben je op zoek naar een advocaat Ede? De beste advocaat om aan jou juridische hulp te verstrekken bij een komende echtscheiding? Dan ben je op deze pagina "Advocaat Ede" zeker op de juiste plaats! Want wij hebben een uitgebreid overzicht advocaten in Ede voor je gemaakt. Dat helpt je zeker bij het vergelijken, zodat je snel voor jou de beste advocaat in Ede kunt vinden.

Advocaat Scheiding Ede. Gesponsorde Links.

Advocaat Pro Deo Ede

Advocaat Pro Deo Ede.

Met advies van een Pro Deo Advocaat Ede kun je goedkoop scheiden. De goedkoopste advocaat Ede is Pro Deo.

Advocaat Echtscheiding Ede

Bij een echtscheiding heb je een advocaat nodig, die gespecialiseerd is in het personenrecht en familierecht. Het is bij het vergelijken van de verschillende advocaten in Ede dus belangrijk, dat je hiermee rekening houdt. Natuurlijk is de prijs per uur van de advocaat belangrijk. Dat zijn immers de kosten, die je je advocaat mag betalen voor de rechtshulp. Maar daarnaast is de ervaring en het vertrouwen in de persoon erg van belang. De advocaat moet immers jouw belang op adequate wijze behartigen. En daarbij rekening houden met jouw belangen en wensen. Na een eerste Advocaat Vergelijking op onze website is een persoonlijke kennismaking zeker aan te raden. Een kennismakingsgesprek met de advocaat in Ede is vaak gratis. Maak hier zeker gebruik van.

Advocaatkantoren Echtscheiding Ede

Hage Advocaten Berkenlaan 22 Hage Advocaten
De Jong*Moons Bergstraat 2 B De Jong*Moons

Pro Deo Advocaat Ede

Een Pro Deo Advocaat is een advocaat, die de clienten rechtshulp verleent tegen een eenmalige eigen bijdrage. Mogelijk kom je in aanmerking voor rechtshulp met subsidie van een raadsheer in Ede als je inkomen onder een bepaalde grens ligt. Voor een Pro Deo Advocaat heb je dus nagenoeg geen kosten. Maar niet iedereen komt in aanmerking voor rechtshulp van een Pro Deo Advocaat in Ede bij een scheiding. Daarnaast is niet elke advocaat bereid een Pro Deo zaak voor jou te voeren. Informeer hier altijd vooraf naar. Een gratis kennismakingsgesprek is hier zeker geschikt voor. Aanvullende informatie over een toevoeging en de kosten van een Pro Deo Advocaat vind je bij de Raad voor Rechtsbijstand. Om een berekening te maken of je in aanmerking komt voor een Pro Deo Advocaat Ede en de hoogte van de Eigen Bijdrage gebruik je de Rekenhulp Rechtsbijstand Echtscheiding.

Mediator Scheiding Ede

Je kunt ook kiezen voor Mediation. Bij mediation wordt de scheiding begeleid door een Mediator. Ook in Ede kun je snel een mediator vinden. De Mediator Ede is een neutrale bemiddelaar tijdens de echtscheiding. De mediator begeleidt de onderhandeling tussen jou en je ex-partner. Maar de mediator doet geen uitspraak. De Mediator Ede helpt jullie een geschikte oplossing te vinden voor de echtscheiding zonder tussenkomst van een rechter.

Advocatenkantoren Scheiding Ede

Van Veen Advocaten Keesomstraat 7 Van Veen Advocaten
Van den Berg Advocaat Stationsweg 13 Van den Berg Advocaat
Ngasirin Advocaten Stationsweg 33 Ngasirin Advocaten

Advocaat regio Ede

In bovenstaande overzichten vind je niet alleen een advocaat in Ede. Want in het overzicht zijn advocaten opgenomen uit de regio Ede. Zo vind je hier ook advocaten in dorpen en steden in de directe omgeving van Ede: Advocaat Bennekom en Advocaat Lunteren.

Advocatenkantoren omgeving Ede

Raadhuis Advocaten Stationsweg 94 A Raadhuis Advocaten
Storm van 's Gravesande Stationsweg 117 Storm van 's Gravesande
Gratis Scheiden